Türkiye’nin ilk yeşil bina danışmanı 10 yaşında

Şantiye Dergisi 2018 Mayıs sayısındaki haberinde Altensis kurucu ortağı Emre Ilıcalı ile yaptığı röportajda, “Türkiye’de çevre dostu binalar ve sürdürülebilirlik konusunda danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulan ilk şirket olan Altensis, 10 yaşına giriyor.” ifadelerine yer verdi. Dergide, Türkiye’de 10 yılda çevre dostu yapılar yaklaşımının gelişmesinde Altensis’in büyük katkıları olduğu vurgulandı. Ayrıca, geniş bir yelpazede hizmet […]

12 Haziran 2018

Şantiye Dergisi 2018 Mayıs sayısındaki haberinde Altensis kurucu ortağı Emre Ilıcalı ile yaptığı röportajda, “Türkiye’de çevre dostu binalar ve sürdürülebilirlik konusunda danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulan ilk şirket olan Altensis, 10 yaşına giriyor.” ifadelerine yer verdi.

Dergide, Türkiye’de 10 yılda çevre dostu yapılar yaklaşımının gelişmesinde Altensis’in büyük katkıları olduğu vurgulandı. Ayrıca, geniş bir yelpazede hizmet veren Altensis’in önümüzdeki 5 sene içerisinde proje sayısını ikiye katlamayı amaçladığı belirtildi. Altensis’in bugüne kadar 100 ayrı projenin uluslararası sürdürülebilirlik sertifikası almasını sağladığı ve bugünlerde 10. yaşını kutladığı belirtilen haberde, Türkiye’deki ilk LEED Sertifikalı projelerin görsellerine yer verildi.

Emre Ilıcalı, “Amaç Türk gayrimenkul sektörüne yeşil kimlik kazandırmak.” sözünün yenilendiği yazıda, binalara yeşil kimlik kazandırmakla yetinmediklerini uluslararası alanda Türk Gayrimenkul sektörünün üst sıralara tırmanması konusunda destek olduklarını belirtti.

Genel için tıklayın