Emre Ilıcalı & Berkay Somalı – CNN Türk Röportajları

Türkiye’nin dört bir yanından gelen girişimciler İstanbul’da buluştu. Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketini açıklandı. Türkiye’de Yeşil Bina sertifikaları konusunda ilk kurulan danışmanlık şirketi Altensis de bu sıralamada ilk 100 içerisinde yerini aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, TEPAV ve Allworld Network’ün yürüttüğü bir çalışmayla, ilk kez bu alandaki bir şirketin ödüllendirildiği tören İstanbul’da […]

Cnn Türk, 08.2015

Türkiye’nin dört bir yanından gelen girişimciler İstanbul’da buluştu. Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketini açıklandı. Türkiye’de Yeşil Bina sertifikaları konusunda ilk kurulan danışmanlık şirketi Altensis de bu sıralamada ilk 100 içerisinde yerini aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, TEPAV ve Allworld Network’ün yürüttüğü bir çalışmayla, ilk kez bu alandaki bir şirketin ödüllendirildiği tören İstanbul’da gerçekleştirildi. Ödül töreni sonrası Emre Ilıcalı ile yapılmış röportaja buradan 01:45’ten itibaren ulaşabilirsiniz.

ei

 

 

 

 

 

 

 

Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerini Beste Uyanık ziyaret etti, şirketlerin yatırım planlarını, risklere karşı aldıkları önlemleri, bu yıla ve 2016’ya bakışlarını sordu. İnşaat sektörü kategorisinde ilk 100’de yer alan Altensis ortaklarından Berkay Somalı ile röportajı için lütfen tıklayınız.

bs

Altensis'ten Haberler için tıklayın