Altensis, Yeşil Binalar Zirvesi’ndeydi

3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’nde Altensis Kurucu Ortakları Berkay Somalı ve Emre Ilıcalı ile konuştuk   Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından yapı sektörünün yeşil dönüşümüne liderlik etmek amacıyla bu yıl üçüncü kez düzenlenen “Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi” gerçekleşti. Zirvede Altensis Kurucu Ortakları Berkay Somalı ve Emre Ilıcalı ile Emlakwebtv’ye konuştu. Aynı zamanda ÇEDBİK Yönetim […]

24 Şubat 2014

3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’nde Altensis Kurucu Ortakları Berkay Somalı ve Emre Ilıcalı ile konuştuk

 

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından yapı sektörünün yeşil dönüşümüne liderlik etmek amacıyla bu yıl üçüncü kez düzenlenen “Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi” gerçekleşti. Zirvede Altensis Kurucu Ortakları Berkay Somalı ve Emre Ilıcalı ile Emlakwebtv’ye konuştu.

Aynı zamanda ÇEDBİK Yönetim Kurulu Üyesi olan Berkay Somalı, Yeşil Binalar Zirvesi’ni değerlendirirken sadece firmaların değil son tüketicinin de yeşil Binalar konusunda bilinçlendiğini söyledi.

Emre Ilıcalı ise Altensis’in faaliyetlerine özellikle Yeşil Bina denetçisi olmaları dolayısıyla Yeşil Bina danışmanlığı konusunda neler yaptıklarına değindi. Binaların yeşil bina olarak tasarlanarak kentsel dönüşümün yapılmasının ekonomik açıdan çok katkı sağlayacağını belirten Ilıcalı kentsel dönüşümün yeşil dönüşüme dönüşmesi adına büyük bir fırsat olduğunu ve bu konuda çalışılması gerektiğini söyledi.

Röportajın görseline ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Kaynak: Emlakwebtv,  24.02.2014

Altensis'ten Haberler için tıklayın