Gayrimenkul Geliştirmenin Neresindeyiz?

Son dönemde çok aktörlü, çok katılımlı, farklı profesyonel kişilerin ve kurumların dahil olduğu projelerin sayısı gittikçe artmakta. Projeler büyüyüp yapılar karmaşıklaştıkça ihtiyaçları da artıyor. Bu ilişkiler ne kadar iyi çözümlenirse, ne kadar kaliteli bir katılım sağlanırsa projelerin niteliği artıyor ve proje maliyetlerinin de düştüğü söyleniyor. Tabii, bütün bu işi sağlayan, koordinasyonun merkezinde bulunanlar ise gayrimenkul geliştiriciler.. Altensis firması kurucularından Emre […]

13 Aralık 2013

Son dönemde çok aktörlü, çok katılımlı, farklı profesyonel kişilerin ve kurumların dahil olduğu projelerin sayısı gittikçe artmakta. Projeler büyüyüp yapılar karmaşıklaştıkça ihtiyaçları da artıyor. Bu ilişkiler ne kadar iyi çözümlenirse, ne kadar kaliteli bir katılım sağlanırsa projelerin niteliği artıyor ve proje maliyetlerinin de düştüğü söyleniyor. Tabii, bütün bu işi sağlayan, koordinasyonun merkezinde bulunanlar ise gayrimenkul geliştiriciler..

Altensis firması kurucularından Emre ILICALI’nın da katıldığı Gayrimenkul Türkiye tarafından düzenlenen Yuvarlak Masa toplantısından bu konu derinlemesine tartışıldı..

Makalenin devamına ulaşmak için linke tıklayınız.

Kaynak: Gayrimenkul Türkiye – Kasım – Aralık 2013

Altensis'ten Haberler için tıklayın