Kadir Topbaş: Çevreci yapılara farklı destekler vermek için çalışmalar yapılıyor

Gayrimenkul Zirvesi’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, çevreci yapılara farklı destekler vermek için çalışmalar yapıldığını söyledi. Gayrimenkul Zirvesi 13‘deki öğleden sonraki oturumunda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş: Binaların kendi değerlemelerinin dışında o kente ve lokasyona kattığı değeri de vurguladı ve binaların kente etkilerinin değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Yeni yapılacak binaların kente yönelik hassasiyet […]

10 Aralık 2013

Gayrimenkul Zirvesi’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, çevreci yapılara farklı destekler vermek için çalışmalar yapıldığını söyledi.

Gayrimenkul Zirvesi 13‘deki öğleden sonraki oturumunda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş: Binaların kendi değerlemelerinin dışında o kente ve lokasyona kattığı değeri de vurguladı ve binaların kente etkilerinin değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Yeni yapılacak binaların kente yönelik hassasiyet göstermesi gerektiğinin altını çizen Topbaş, “Çok metrajlı yapılar yerine çok daha etkin yapılar yapılmalı. Çevreci, yeşil, yoğun olmayan insan odaklı yapılar önümüzdeki dönemde çok daha değerli olacaktır. Biz de İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak kente saygılı, çevreci, yapıların ortaya çıkmasını destekliyoruz. Kendi enerjisini üretebilen, atıklarını geri dönüştürebilen, atık suları kullanabilen yapılara farklı destekler vermek için çalışmalar yapılıyor” dedi.

Sektörden Haberler için tıklayın