Yeşil Binalara Yatırım Neden Gerekli?

Yeşil binaların ticari faydaları, maliyetleri ve ilgili gayrimenkule getirdiği katma değer konusunda özellikle finans ve gayrimenkul sektörlerinde netleşmemiş noktalar olduğu ortaya çıkıyor. Tüm dünyada ve özellikle gelişmiş ülkelerde son yıllarda artan yeşil binaların gerek ekolojik ve sosyal anlamda, gerekse sağlık ve konfor anlamında insanların hayatına olan pozitif etkileri günümüzde bir çok insan ve çevre tarafından tarafından kabul ediliyor. Fakat yeşil binaların ticari faydaları, maliyetleri […]

6 Haziran 2013

Yeşil binaların ticari faydaları, maliyetleri ve ilgili gayrimenkule getirdiği katma değer konusunda özellikle finans ve gayrimenkul sektörlerinde netleşmemiş noktalar olduğu ortaya çıkıyor.

Tüm dünyada ve özellikle gelişmiş ülkelerde son yıllarda artan yeşil binaların gerek ekolojik ve sosyal anlamda, gerekse sağlık ve konfor anlamında insanların hayatına olan pozitif etkileri günümüzde bir çok insan ve çevre tarafından tarafından kabul ediliyor. Fakat yeşil binaların ticari faydaları, maliyetleri ve ilgili gayrimenkule getirdiği katma değer konusunda özellikle finans ve gayrimenkul sektörlerinde netleşmemiş noktalar olduğu ortaya çıkıyor.

Yazının devamına ulaşmak için tıklayınız..

Kaynak: Gayrimenkul Dergisi / Haziran 2013

Altensis'ten Haberler için tıklayın