Yeşil Tasarımla Anneler Geleceğe Kazandırılıyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Borusan iş birliği ile sanayide kadın istihdamının arttırılmasını ve kadının güçlendirilmesini desteklemek üzere “Annemin İşi Benim Geleceğim” projesi 25 Ocak 2013 tarihi itibarıyla hayata geçirildi. Altensis Projeler Koordinatörü Berkay Somalı projeye Mimari Proje Yarışması Danışman Jüri Üyesi olarak Altensis destek vermektedir. Proje; kadınların istihdam edilmelerinin önündeki en büyükengellerden […]

22 Mart 2013

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Borusan iş birliği ile sanayide kadın istihdamının arttırılmasını ve kadının güçlendirilmesini desteklemek üzere “Annemin İşi Benim Geleceğim” projesi 25 Ocak 2013 tarihi itibarıyla hayata geçirildi. Altensis Projeler Koordinatörü Berkay Somalı projeye Mimari Proje Yarışması Danışman Jüri Üyesi olarak Altensis destek vermektedir.

Proje; kadınların istihdam edilmelerinin önündeki en büyükengellerden biri olan çocuk bakımı konusuna odaklanarak kadınlara iş gücüne katılımları için destek vermeyi amaçlıyor.

Haber yansımalarına ulaşmak için tıklayınız

 

 

Altensis'ten Haberler için tıklayın