Yeşil Bina Danışmanlığında Uluslararası Başarı – Forbes Dergisi , 2016/1

Türkiye’de yeşil bina danışmanlığı alanında kurulan ilk şirket olan Altensis’in kurucu ortağı Berkay Somali, yeşil bina danışmanlığında en üst liyakat derecesi anlamına gelen ve dünyada çok az sayıda danışmana verilen “Leed Fellow” unvanına layık görülerek başarısını uluslararası alana taşımış oldu. Emre Ilıcalı, Berkay Somali ve Serkan Emin tarafından 2008 yılında kurulan Altensis, sertifikalandırılmış çevre dostu […]

Forbes, 2016/1

Türkiye’de yeşil bina danışmanlığı alanında kurulan ilk şirket olan Altensis’in kurucu ortağı Berkay Somali, yeşil bina danışmanlığında en üst liyakat derecesi anlamına gelen ve dünyada çok az sayıda danışmana verilen “Leed Fellow” unvanına layık görülerek başarısını uluslararası alana taşımış oldu.

Emre Ilıcalı, Berkay Somali ve Serkan Emin tarafından 2008 yılında kurulan Altensis, sertifikalandırılmış çevre dostu yeşil binalarda inşaat alanı bazında yaklaşık yüzde 70’lik pazar payıyla lider durumda. İstanbul Finans Merkezi, Habom, Teknopark gibi büyük projelerin de olduğu gayrimenkul ve ulaştırma projelerinin yeşil bina süreçlerinin danışmanlığını yapan Altensis, Türkiye’deki tecrübelerinden ileri gelen “know-how”ını da ihraç etmeye başladı. Haberin devamına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Altensis'ten Haberler için tıklayın